Go to content
From €5.00 / 3 h
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

Ankkapurhainfo@ankkapurha.fi+358 40 489 9239Company id:2591728-8Merchant terms

Lumikenkäily on hauska ja monipuolinen talvilaji. Liikkuminen lumikengillä maastossa on helppoa ja onnistuu jokaiselta!


Aikuisten TSL 227 -lumikengät ovat isokokoiset ja pisaranmuotoiset ja siksi kantavat kulkijaansa hyvin mutta samalla liikkuminen on luonnollista. Lumikengät mahdollistavat jalkojen luonnollisen liikkeen, jolloin pehmeässäkin lumessa liikkuminen on kevyttä.
TSL 227:
- nopeat ja helpot kenkien koon mukaiset säädöt
- lumikenkiin soveltuva kenkäkoko on n. 37-52 (23-34 cm)
- kenkien pohjassa kuusi jääpiikkiä
- käännettävän kantapääkorotuksen avulla ylämäessä kiipeäminen sujuu helpommin

Tekniset tiedot
- kantavuus 140 kg
- pituus 74 cm , leveys 22,7 cm
- materiaalina komposiitti
- paino 2,2 kg


Lapsille ja nuorille on kahta kenkämallia:
- Tubbs flex jr-malliset, ja ne sopivat kengänkokoihin noin 28-37 (20-23 cm), painosuositus 18-40 kg. Kenkä on erittäin helppokäyttöinen, jossa kiinnikkeenä pikaside.
- TSL 710, sopii kengänkokoihin 36-52 (22-33 cm)


Lumikenkävuokraan sisältyy myös sauvat.
HUOM! Lumikenkien kanssa ei saa käyttää nastapohjaisia kenkiä.


Mikäli vuokraat lumikengät yhdeksi tai useammaksi vuorokaudeksi, alkaa vuokra-aika sovitusti noutopäivänä ja päättyy palautuspäivänä samaan aikaan.

Vuokraa lumikengät edullisesti viikonlopuksi (pe-ma). Tällöin vuokra-aika alkaa sovitusti perjantaina ja päättyy maanantaina samaan aikaan.


vuokra: 5 €/ 1-3 h ja 15 €/vrk (viikonloppuvuokra 30 €)

Lumikengät noudetaan ja palautetaan omatoimisesti. Lähetämme noin 24 tuntia ennen varauksen alkua nouto- ja palautusohjeet tilauksen yhteydessä annettuihin yhteystietoihin. Viesti sisältää varauskohtaisen PIN-koodin välinevaraston älylukkoon. PIN-koodi on voimassa vain varauksen ajan. Varmista, että otat varastosta oikeat välineet ja tarkista niiden kunto. Välineiden tulee olla palautettu varusteineen noutopaikkaan ennen vuokrausajan päättymistä. Myöhästymisestä peritään seuraavan vuorokauden vuokra.

Vuokraan kuuluu lumikengät ja sauvat. Välineet ovat vuokraajan vastuulla koko vuokrausajan. Välineet tarkastetaan vuokrauksen jälkeen. Mahdolliset vuokraajan aiheuttamat tahalliset vahingot peritään vuokraajalta korjauskulujen mukaan. Mikäli vuokraaja on aiheuttanut vahingon tahallaan tai jättämällä noudattamatta vuokrausehtoja, on hän velvollinen korvaamaan vahingon kokonaisuudessaan.


Mikäli kalenterissa ei ole saatavilla vapaita aikoja, voit tiedustella niitä toimistoltamme numerosta 020 611 6201, tai sähköpostitse osoitteesta info@ankkapurha.fi